ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ GR!

Καλάθι

About Us

Follow your passion, and sucess will follow you

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

2012. Στις αρχές του 2012 ο Νίκος Κάρμης αναζητούσε ρούχα με στυλ και ποιότητα για να φοράει στο γυμναστήριο. Μετά από αναζήτηση διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει στην αγορά αυτό που έψαχνε! Αυτό τον οδήγησε στο να φτιάξει μόνος του, τα ρούχα που θα φοράει. Στην πορεία φίλοι και γνωστοί άρχισαν να παραγγέλνουν ρούχα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μετατρέψει το δωμάτιο του σε εργαστήριο ρούχων!

2014. Τα επόμενα δύο χρόνια απέκτησε την εμπειρία που χρειαζόταν, βρήκε τους κατάλληλους συνεργάτες και προμηθευτές ώστε τον Μάιο του 2014 να ιδρύσει την εταιρεία Animal Fashion (μετέπειτα Animal Empire) και να μεταφερθεί σε ιδιόκτητο χώρο για την παραγωγή ενδυμάτων και λειτουργία καταστήματος λιανικής πώλησης! Η ανάπτυξη αυτή οδήγησε σε συνεργασίες με σχολές χορού και γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

2015. Δημιουργία eshop με σκοπό την διευκόλυνση των πελατών μας που βρίσκονται μακριά από την Θεσσαλονίκη.

2017. Η δημιουργία της BlackSeries όπου εξελίξαμε κατακόρυφα την τεχνογνωσία και την ποιότητα του ρούχου για την στροφή σε  Streetwear Clothing.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμα μας συμπεριλαμβάνεται σε τρεις μαγικές για εμάς λέξεις που συνοδεύουν τα προϊόντα μας:

Άνετα – Όμορφα – Αυθεντικά!

Θέλουμε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στο να βοηθήσουμε τον κόσμο να νιώθει άνετα, να εκπέμπει την εσωτερική του ομορφιά και να μείνει αυθεντικός. Ανάμεσα σε όλους αυτούς που θέλουν να μοιάσουν εμείς στην AnimalEmpire θέλουμε να γίνουμε αρωγοί γι’ αυτούς που διαφέρουν, που γεννήθηκαν για να ξεχωρίζουν!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας σχεδιάζοντας ρούχα απαράμιλλής ποιότητας, εστιάζοντας στην ειλικρινή άμεση επικοινωνία και στην ταχύτητα εξυπηρέτησης.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ακεραιότητα

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το επίπεδο ηθικής των προμηθευτών, των συνεργατών και των υπαλλήλων μας.

Υποσχόμαστε λιγότερα, δίνουμε πάντα περισσότερα!

Ποιότητα

Είμαστε φανατικοί της ποιότητας σε τέτοιο βαθμό που δεν την θυσιάζουμε στον βωμό του κέρδους. Κάθε μας προϊόν σχεδιάζεται για να καλύπτει τα προσωπικά μας στάνταρ. Είμαστε οι πιο απαιτητικοί πελάτες μας!

Τελειότητα

Προσφέρουμε και προάγουμε την τελειότητα στα προϊόντα μας.

Ευγένεια

Προτεραιότητα στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη με ευγένεια.

Πρόοδος

Είμαστε δεσμευμένοι, τόσο σαν άνθρωποι, όσο και σαν εταιρεία στην Ασταμάτητη και Συνεχή Βελτίωση.

 

Χονδρική & Λιανική πώληση

Τηλέφωνο: 2310 774949

Email: [email protected]

Αντώνη Τρίτση 74

Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER!
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Ενδιαφέρεσαι για:
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link